banner

Jaunumi

May 08, 2024Atstāj ziņu

Kāpēc virtuves kombains nedarbojas

 

My Philips food processor does not work with the blender | Philips

kāpēc virtuves kombains nedarbojas

 

Visbiežākais iemesls, kāpēc virtuves kombains vai smalcinātājs neieslēdzas, irnepareiza montāža. Var šķist, ka visas daļas ir izlīdzinātas, taču ir svarīgi montēt pareizā secībā, lai nodrošinātu panākumus. Atkarībā no tā, kurš modelis jums ir, var būt dažādas montāžas metodes.

kad procesors nedarbosies. Ko es varu darīt?

 

Jūsu aizsardzībai mūsu virtuves kombainiem ir vairāki drošības līdzekļi.

Ļoti iespējams, ka bloķēšanai ir nepieciešams nedaudz vairāk izlīdzināšanas pirmajā lietošanas reizē, it īpaši, ja tas ir jauns. Jūsu virtuves kombainu var īslaicīgi darbināt, kad tas ir tukšs, un mēs iesakām veikt šādas vienkāršas darbības, ja rodas problēmas:

  • Pārliecinieties, vai bļodas rokturis atrodas labajā pusē un vadības ciparripu ir vērsta pret jums. Iedarbiniet rokturi pulksten 1 pozīcijā un stingri pavelciet to uz labo pusi.
  • Novietojiet izvēlēto asmeni ierīcē.
  • Pievienojiet vāku, nodrošinot, ka padeves caurule (piltuve uz vāka) ir bloķēta rokturī - arī labajā pusē. Lai atvieglotu montāžu, labāk ir iedarbināt piltuvi 1:00 pozīcijā un pavelciet vāku pulksteņrādītāja virzienā pa labi.
  • Pārslēdziet procesoru uz pirmo ātrumu, pārliecinoties, ka tas ir pievienots sienas kontaktligzdai un ieslēgts.

If virtuves kombains joprojām neieslēdzas, stingri pavelciet rokturi pulksteņrādītāja virzienā uz sevi. Tas var noklikšķināt, kad tas nofiksējas. Pēc tam procesors sāks darboties, un turpmākās bloķēšanas būs daudz vienkāršākas. Lūdzu, ņemiet vērā, ja jūsu modelis ir FP190 sērija, lūdzu, pirms lietošanas pārliecinieties, ka ir nostiprināts gan šķidrinātājs, gan galvenā bļoda, gan vāks, jo drošības apsvērumu dēļ produkts bez tā nedarbosies.

Food Processor Vs Blender: What's The Difference?, 55% OFF

 

 

 

Nosūtīt pieprasījumu

whatsapp

skype

E-pasts

Izmeklēšana