banner

Novinky

May 08, 2024Zanechajte správu

Prečo kuchynský robot nefunguje

 

My Philips food processor does not work with the blender | Philips

prečo kuchynský robot nefunguje

 

Najčastejším dôvodom, prečo sa kuchynský robot alebo sekáčik nezapne, jenesprávna montáž. Všetky časti sa môžu zdať zarovnané, ale na zabezpečenie úspechu je dôležité ich zostaviť v správnom poradí. V závislosti od toho, aký model máte, môžu existovať rôzne spôsoby montáže.

keď procesor nebude fungovať. Čo môžem urobiť?

 

Pre vašu ochranu je na našich kuchynských robotoch niekoľko bezpečnostných prvkov.

Je veľmi pravdepodobné, že blokovanie potrebuje pri prvom použití trochu viac zarovnania, najmä ak je nové. Váš kuchynský robot môže byť krátkodobo prevádzkovaný, keď je prázdny, a ak máte nejaké problémy, odporúčame vám nasledujúce jednoduché kroky:

  • Uistite sa, že rukoväť misy je na pravej strane s ovládacím voličom smerom k vám. Začnite rukoväť v polohe 1 hodiny a pevne ju potiahnite na pravú stranu.
  • Vložte vybranú čepeľ do jednotky.
  • Nasaďte veko a uistite sa, že plniaca trubica (lievik na veku) je zaistená v rukoväti – tiež na pravej strane. Pre uľahčenie montáže je lepšie spustiť lievik v polohe 1 hodiny a potiahnuť veko v smere hodinových ručičiek doprava.
  • Prepnite procesor na prvú rýchlosť a uistite sa, že je zapojený do zásuvky a zapnutý.

IAk sa kuchynský robot stále nespustí, pevne potiahnite rukoväť v smere hodinových ručičiek smerom k sebe. Pri zamykaní môže kliknúť. Procesor sa potom spustí a následné blokovania budú oveľa jednoduchšie. Upozorňujeme, že ak je váš model série FP190, pred použitím sa uistite, že sú likvidátor, hlavná nádoba a veko zaistené, pretože bez toho nebude produkt z bezpečnostných dôvodov fungovať.

Food Processor Vs Blender: What's The Difference?, 55% OFF

 

 

 

Zaslať požiadavku

whatsapp

skype

E-mailom

Vyšetrovanie